Geplaatst op Geef een reactie

De leukste hydrofiele doeken – Alweereennieuwemoederblog.nl

Musje staat in het rijtje! http://alweereennieuwemoederblog.nl/leukste-hydrofiele-doeken/

Voor ik zwanger werd had ik geen idee van het bestaan van hydrofiele doeken. Toen ik zag dat er 15! hydrofiele luiers op de uitzetlijst voor de kraamtijd stonden was ik daarom erg verbaasd. Eerlijk gezegd had ik ook niet erg veel vertrouwen in die hydrofiele dingen. Ik ging er niet van uit dat ik ze langer dan een paar weken zou gebruiken en kocht daarom de goedkoopste, simpelste versie: gewoon wit.

Ik kwam er al snel achter dat die hydrofiele doeken toch wel erg handig zijn. Je gebruikt ze dan ook zo ongeveer bij alles, van spuug opvegen tot wikkeldoek. Je gebruikt ze bij het opmaken van het bedje en de kinderwagen. Ik heb zelfs nog een paar extra aangeschaft, geen witte maar gekleurde. Ik wist het toen niet, maar er zijn nog veel leukere. Ik heb nog eens goed gezocht via Google en Pinterest en zette er een aantal op een rijtje.

Hydrofiele doeken Musje


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.