Geplaatst op Geef een reactie

Musjes slabbetjes webshoptip bij Ladify

We zijn webshoptip bij Ladify!!

 

 

De webshop die ik tegenkwam heet Musje-Amsterdam. Een moeder en dochter zijn samen deze leuke webshop begonnen. Ze zochten een bijzonder en origineel (kraam)cadeautje. Moeilijk te vinden daarom zijn ze zelf aan het werk gegaan! Als je het mij vraagt zijn daar prachtige dingen uitgekomen!

Welke producten maakt Musje-Amsterdam?

Op de website worden prachtige slabbetjes en hydrofiele doeken getoond. Ik hoor je denken…slabbetjes en hydrofiele doeken?! Hoe bijzonder kan dit zijn? Neem eens een kijkje bij de voorbeelden….en zeg nou zelf…deze producten zijn enorm origineel!

De producten worden met de hand gemaakt, wat elk item bijzonder maakt. Wat ook heel mooi is, is dat de producten gemaakt worden in een sociaal (naai)atelier. Daar werken mensen die een afstand hebben op de arbeidsmarkt (door de lichamelijke of psychische beperking). Ze doen hier leer- en werkervaring op.

Een aantal andere kenmerken aan deze producten zijn sociaal en eerlijk, origineel cadeau, maak het écht persoonlijk! De slabbetjes hebben een stoer, cool en schattig design. De achterkant is van badstof waardoor het geen vocht doorlaat. De slabbetje kan op 60 graden gewassen worden. Nog fijn in onderhoud ook ;)!

Hoe kom ik aan een slabbetje van Musje-Amsterdam?

De slabbetjes en hydrofiele doeken zijn te bestellen via de website. Daarnaast zijn er verschillende verkooppunten in Amsterdam, Zaandam en sinds kort in Den Bosch bij de winkel “Ik ben mama”. Bij je online bestelling, pakken ze het slabbetje feestelijk in. Bij elk item wordt een speciale wens verzonden. Zo krijgt elk Musje-slabbetje een extra betekenis en is het een bijzonder kraam- of verjaardagscadeau!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.