Over Musje Amsterdam

Musje is een nieuw merk voor cadeautjes van babyspullen. Musje maakt slabbetjes en swaddles. Maar dan niet te mainsream of te saai, maar nét wat anders dan je eerder hebt gezien. Zwart-wit, uniek, creatief, origineel, met een knipoog en een liefdevol gebaar.

Met zorg handgemaakt
Al onze producten worden met zorg handgemaakt in Nederland. Écht met zorg. We werken samen met een sociaal naaiatelier, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (door een lichamelijke of psychische beperking) leer- en werkervaring opdoen. Voor de voldoening om te kunnen werken en leren, maar ook als voorbereiding op een reguliere plek op de arbeidsmarkt. Zij een leer-werkplek, jij een cadeau van een slabbetje; das win-win, toch?

Het begin
Musje is ontstaan na een vergeefse zoektocht naar een origineel kraamcadeautje. Wij (moeder Sjan en dochter Merel) zochten iets met een liefdevol gebaar, maar ook iets cools; een cadeautje waar je zelf ook de blits mee kunt maken. Lastig te vinden, vonden wij. We zijn uiteindelijk zelf het atelier in gegaan en na wat zoeken en proberen ontstonden de eerste Musjes.

Cadeautje
Musje wil je blij maken met iets moois, én met een lief gebaar. Een wensje eigenlijk. Voor die kleine van je. Die net begonnen is, een heel leven tegemoet gaat. Waarvan we hopen dat hij een puik meneertje zal worden. Of zij een kek meisje.

Al onze slabbetje worden met zorg en feestelijk verpakt en voorzien van een Musje-wens. Zo krijgt ieder Musje-slabbetje een extra betekenis, en is het een bijzonder kraam- of verjaardagscadeautje.

Design
Monochroom, met een tikkeltje kleur (pastel of neon). Stoer, niet te lief. Hip juist, geïnspireerd door interieurtrends, fashion, en de stad Amsterdam. Onze Musjes hebben een uniek design. Niet alleen het totaalontwerp, maar ook de meeste van de gebruikte stoffen zijn ontworpen en gestempeld door onszelf.

Kwaliteit
De slabbetjes en swaddles van Musje zijn niet alleen mooi en hebben een uniek design, wij vinden het belangrijk dat onze producten handig, bruikbaar en van goede kwaliteit zijn. Zo hebben onze slabbetjes een badstof achterkant, voor extra absorberend vermogen. Ze kunnen tegen een stootje en overleven de 60˚ was.

Contact
Heb je vragen/opmerkingen? Laat het ons weten via:
info@musje-Amsterdam.nl
www.musje-amsterdam.nl
+31 651953448 (Merel)

Foto Makers Musje Amsterdam

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.