Verzenden & Retourneren

Snelle verzending
We proberen je bestelling zo snel mogelijk te verwerken zodat deze op de 1e werkdag na ontvangst van betaling ook daadwerkelijk verzonden wordt. Mits alles goed verloopt ontvang je je bestelling via de standaard verzendwijze van PostNL altijd in ongeveer 2 à 3 werkdagen. Let op: we zijn afhankelijk van PostNL betreft de bezorgtijd. We kunnen dan ook niets garanderen.

Kijk hier voor meer informatie over postbezorging van PostNL.

Verzending past door brievenbus
Bestellingen die via de standaard-wijze van PostNL (niet aangetekend) worden verstuurd, passen door de brievenbus conform de afmeting-eisen van PostNL (32 mm hoog x 263 mm breed). Hierdoor hoef je niet thuis te blijven om het pakketje te kunnen ontvangen.

Verzenden
Verzending (op eigen risico) wordt verzorgd via PostNL. We gaan uiteraard ontzettend zorgvuldig om met het in ontvangst nemen en de uitvoering van bestellingen. Als plaats van levering geldt het adres dat je aan ons kenbaar hebt gemaakt. Zoals in artikel 4 van de algemene voorwaarden is vermeld, zullen wij geaccepteerde bestellingen zo snel mogelijk leveren als mogelijk is (uiterlijk binnen 30 dagen), tenzij een langere leveringstermijn is afgesproken. Als de bezorging vertraging ondervindt, of als een bestelling niet of maar gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvang je hiervan zo snel mogelijk bericht. Bekijk voor overige bepalingen de algemene voorwaarden op onze website.

Retourneren
Klanten van Musje Amsterdam hebben wettelijk gezien 14 werkdagen de tijd om op een bestelling terug te komen. Mocht je reeds betaald hebben, maar mocht het product nog niet zijn verstuurd, dan krijg je het volledig overgemaakte bedrag terug gestort op je bank- of girorekening. Wanneer het product reeds verstuurd is, kun je dit op eigen kosten retour zenden. De verzendkosten van het terugsturen van het desbetreffende product zijn voor de klant.

Verzenden naar het buitenland
Op verzoek versturen wij je bestelling ook naar het buitenland. Hier rekenen wij wel extra kosten voor. Wij houden de standaardtarieven van PostNL aan, en versturen ook naar het buitenland via PostNL.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.