Geplaatst op Geef een reactie

Zazazoo’s blog over Musje

Beautyblog Zazazoo heeft een superfijne blog geschreven over ons:)

 

Onlangs kwam ik wel een hele leuke nieuwe webshop tegen: Musje Amsterdam. Musje is een nieuw merk voor cadeautjes van babyspullen en maakt slabbetjes en swaddles. Natuurlijk gaat het hierbij niet om een gewoon slabbetje, maar om echte beauties! Zwart-wit, uniek, handgemaakt, creatief, origineel, met een knipoog en een liefdevol gebaar, dat is Musje! Ook ik ben nu een trotse bezitter van maar liefst twee Musjes en ik ben er superblij mee!

Musje is ontstaan na een vergeefse zoektocht naar een origineel kraamcadeautje. Uit ervaring weet ik dat dit een hele opgave kan zijn. Je wilt iets schattigs, stoers maar ook origineel. Een cadeaubon van de Prenatal is dan niet echt wat je zoekt. Moeder Sjan en dochter Merel vonden dat ook en zochten iets met een liefdevol gebaar, maar ook iets cools; een cadeautje waar je zelf ook de blits mee kunt maken. Lastig te vinden, vonden ze. Daarom zijn ze uiteindelijk zelf het atelier in gegaan en na wat zoeken en proberen ontstonden de eerste Musjes.

Musje Amsterdam

 

Musje wil je blij maken met iets moois én met een lief gebaar. Een wensje eigenlijk. Dit doen ze goed, want ook al gebeurt dit met een simpel kaartje, de boodschap komt goed over! Zo kreeg ik een kaartje met ‘Voor een kek meisje’ en ‘Voor het coolste kerstkindje’. Hartstikke leuk!! De vormgeving ervan loopt natuurlijk geheel in lijn met de huisstijl van Musje. Alle Musjes worden leuk en feestelijk verpakt. Ze zitten vastgemaakt aan een karton en de kaartjes met een Musje-wens zitten ervoor geschoven. Zo is het meteen een feest als je je pakketje openmaakt.

 

Musje Amsterdam

 

Alle producten worden met zorg handgemaakt in Nederland. Écht met zorg, want Musje werkt samen met een sociaal naaiatelier waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (door een lichamelijke of psychische beperking) leer- en werkervaring opdoen. Voor de voldoening om te kunnen werken en leren, maar ook als voorbereiding op een reguliere plek op de arbeidsmarkt. Zij een leer-werkplek, jij een cadeau van een slabbetje; dat is win-win, toch? Ik vind het in ieder geval een heel mooi concept en hoop dat meer merken zich hier een voorbeeld aan stellen!

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.